Mastodon La gran novetat de l'iPhone 4S: la càmera | Apple i altres

La gran novetat de l'iPhone 4S: la càmera


Després de la Keynote d’ahir, i havent reposat una mica les novetats presentades, puc dir que, per a mi, el punt que marca la diferència respecte l'iPhone 4 és la nova càmera.

El nou iPhone 4S incorpora una càmera de 8 MPX capaç de gravar vídeos a 1080p. El sensor que munta la càmera recull un 73% més de llum que l’actual iPhone 4, millora els colors, i sobretot, augmenta la velocitat de captura. La nova càmera està composta per 5 elements i té una obertura f/2.4.

Altres característiques de la càmera són la detecció de cares i l’estabilitzador d’imatge per a la gravació de vídeo. A més ofereix una lleugera reducció de soroll.


La popularització de la càmera d l’iPhone ha anat lligada a l’augment de la seva qualitat. En aquests moments es pot afirmar que és una de les millors càmeres del mercat per a aquest tipus de dispositiu. I de ben segur, que farà oblidar que tenim una càmera compacta a casa. És una alternativa a les càmeres rèflex, no en qualitat i prestacions, però si en el fet de portar-la sempre a sobre. Segur que en més d’una ocasió ens ajuda a capturar aquell moment, que d’altra manera no podríem pel fet de no portar sempre la rèflex degut a la seva mida i pes.





Publica un comentari a l'entrada