Mastodon iBooks Author. Treu l'escriptor que portes dins | Apple i altres

iBooks Author. Treu l'escriptor que portes dins



Juntament amb el nou iBooks 2.0, Apple va presentar el passat dijous iBooks Author. Aquesta aplicació té com a finalitat facilitar a tot el món la tasca de crear un llibre de text digital per a l’iPad.

L’aspecte de l’aplicació és molt semblant a la interfície de la suite ofimàtica d’Apple iWork. Disposem d’una barra lateral on podem veure les pàgines del llibre que estem creant, juntament a una secció principal a la dret on maquetaren tot el contingut multimèdia de la pàgina seleccionada. La flexibilitat és molt alta, permeten inclús afegir una presentació de keynote en la pàgina que estem creant.


Apple ha creat una eina molt fàcil d’emprar, però alhora molt potent. iBooks Author accepta codi Javascript i HTML5, podent donar suport a contingut que requereixi de molt càlculs, o simplement de contingut que requereixi de connexió a interntet.


Aquesta eina d’edició permet fer simulacions del contingut que estem creant i mostrar-lo en l’iPad, i finalment, la seva publicació en la iBookStore. Així que ja sabeu, ja no teniu excuses per a no treure l’escriptor que porteu a dins. L’aplicació és gratuïta i la podeu trobar a la Mac App Store o al següent enllaç: iBooks Author.


Publica un comentari a l'entrada