Mastodon Felicitats Steve, i felicitats filla! | Apple i altres

Felicitats Steve, i felicitats filla!


Un dia com avui, fa 57 anys, va néixer Steve Jobs, i tot just fa 3 anys ho va fer la meva filla Helena.

Han passat quasi 5 mesos des de que ens va deixar el carismàtic i visionari co-fundador d’Apple, i no tant sols Tim Cook el troba a faltar. Tots els amants del món de la informàtica trobem que hi ha alguna cosa que falta. És com si el punt de referència, al voltant de on girava la tecnologia en els darrers anys, s’hagués difuminat. Potser és d’hora per a afirmar que rés tornarà a ser com abans. Que l’època daurada dels darrers 10 anys s’ha acabat. Només el temps ens ho dirà.

Però avui, per a mi, també és un dia molt alegre. Avui fa 3 anys que la nostra filla està amb nosaltres. Ja fa 3 anys que la meva vida va canviar completament. Rés ha tornat a ser com abans, i per rés del món voldria que fos com abans. Ella m’ha canviat el dia a dia, m’ha canviat les rutines, m’ha canviat la forma de vida, i sobretot, m’ha canviat a mi. Fa que cada dia vulgui ser millor persona. Que vulgui millorar per a ser el millor pare que ella és mereix. Gràcies per tot Helena, gràcies per ser com ets.

Si alguna cosa està clara, és que molts se’n van i molts arriben. Avui hem de recordar a Steve Jobs, una persona com no hi haurà d’altra, i donar gràcies i gaudir de persones com la meva filla que ens acompanyen en el camí de la vida. Felicitats a tots dos.



Publica un comentari a l'entrada