Mastodon MacBook Air de 15" a l'abril? Adéu al MacBook Pro? | Apple i altres

MacBook Air de 15" a l'abril? Adéu al MacBook Pro?


Ja havia parlat d’aquest rumor, i ara que ha passat el tsunami que envoltava el Nou iPad, la renovació de la línia de portàtils d’Apple torna a agafar força. Sembla que l’empresa de Cupertino vol seguir simplificant la línia de productes, tal i com va fer amb el MacBook l’any passat. Ara sembla que li toca al MacBook Pro, on alguns proveïdors d’accessoris asseguren que desapareixerà, i que les games de portàtils s’unificaran en el MacBook Air.

Amb aquest moviment, Apple vol aconseguir una única línia de portàtils, amb diferents mides (11”, 13” i 15”), sense unitat òptica i amb una potència superior a la de l’actual MacBook Pro. Com podeu veure, tots els ingredients per a donar com a resultat una línia de portàtils impressionant. Amb aquest moviment, Apple tindria una línia per a tots els usuaris, el nou MacBook Air, i relegaria l’actual MacBook Pro de 17” als usuaris professionals. Amb aquest moviment, és veu l’ombra d’Steve. El pla que va traçar del que ell anomenava l’era Post-PC.


Però perquè succeeix ara i no pas abans? Un dels motius va ser l’endarreriment en l’arribada dels nous processadors d’Intel Ivy Bridge. Aquests nou processadors disposaran d’un 20% més de transistors que la família Sandy Bridge, alhora que milloraran l’eficiència energètica i el rendiment d’aquest. A més, Ivy Bridge incorporarà un nou xip gràfic (GPU) compatible amb Direct X11 i OpenGL, proporcionant un rendiment superior, sobretot de cara a l’arribada de l’OS X Mountain Lion.

Seguirem atents als rumors que arribin en les properes setmanes, ja que la suposada renovació s’espera pel proper mes d’Abril.



Publica un comentari a l'entrada