Mastodon Els MacBook Pro deixen d'arribar als distribuïdors, nou model a la vista | Apple i altres

Els MacBook Pro deixen d'arribar als distribuïdors, nou model a la vista



Ja ho havia anunciat, i ara sembla que és un fet. La propera arribada dels nous MacBook Pro sembla que ja està aquí. Segons es pot llegir a AppleInsider, diversos distribuïdors autoritzats d’Apple han deixat de rebre unitats dels model actual, donant a entendre que Apple ja té preparat els seu successor.

Les principals distribuïdores com J&R, Best Buy i d’altres tenen poca o nul·la disponibilitat d’alguns models de MacBook Pro. En la botiga oficial d’Apple segueix havent disponibilitat immediata. Fet que vol dir que encara queden unes setmanes per a la seva arribada. Segons l’experiència dels redactors d’Applesfera, acostumen a passar de quatre a vuit setmanes des que hi ha mancança d’equips als distribuïdors espanyols, fins que arriben els nous models.  

Veurem que és el que succeeix en les properes setmanes, i com de profunda serà la renovació del MacBook Pro. Com vaig comentar, hi ha fonts que auguren una fusió entre la línia dels portàtils Pro i dels Air. Estarem atents al possible event que hi pot haver en unes setmanes.

Publica un comentari a l'entrada