Mastodon Funció de Mapes pels Recordatoris | Apple i altres

Funció de Mapes pels Recordatoris




Una de les novetats de la versió 5.0 d’iOS, va ser l’aplicació de Recordatoris. Una gran ajuda per a realitzar tasques, i sobretot per a no oblidar-nos d’alguns recordatoris. Fins aquí, rés especial que no tingui cap aplicació de la App Store de tasques. La novetat estava en que aquests recordatoris es podien associar a una localització exacta, ja que integra la ubicació del telèfon per Gps. D’aquesta manera, ens avisarà al arribar o marxar d’un lloc determinat.

Fins aquí tot molt bonic, però si volem fer servir aquesta funcionalitat veurem que no ho és tant. Recordatoris ens permet triar entre dos ubicacions possibles, l’actual i la d’algun dels nostres contactes. És a dir, no ens apareixerà un mapa on poder triar la ubicació desitjada. Caldrà tenir les localitzacions que vulguem emprar com a contactes en el telèfon. Per tant, ens hem de crear uns contactes que ens serveixin per a aquesta funció. Ho podem fer de la següent manera:

  • Obrir l’aplicació de mapes de l’iPhone i arrossegar un pin a la localització en la qual volem afegir un recordatori
  • Fer click sobre el pin, accedir a les opcions i desar la localització com un contacte nou
  • Anem a l’aplicació de recordatoris per a crear-ne un nou i accedim a les opcions del mateix
  • Triem l’opció de “Mostrar més” i després l’opció “Recordar”.
  • Si seleccionem l’opció “A la ubicació” ens apareixeran unes opcions.
  • Premem l’opció “Ubicació actual” i busquem el contacte que hem creat amb la ubicació del mapa.


Fent aquest procés, solucionem el fet que la mateixa aplicació de Recordatoris d’iOS no permeti triar una ubicació concreta del Mapa. Esperem que en futures actualitzacions arreglin aquesta mancança.

Publica un comentari a l'entrada