Mastodon Ja tinc verificat el compte Adsense de Google | Apple i altres

Ja tinc verificat el compte Adsense de Google




Finalment ahir, vaig rebre la carta de Google Adsense per a poder completar el procés de verificació del compte. Si mai heu arribat al límit de pagament amb Google Adsense, haureu vist que cal validar el compte de publicitat que tingueu. És un procés que inicia Google, amb el que pretén comprovar totes les dades abans de iniciar el pagament. Tot i que s'inicia quan s'arriba al límit de pagament (7€ o 10$), Google no farà cap pagament fins a assolir la xifra de 70€ o 100$.

La verificació que cal fer és triple:

  • Verificació d'adreça (PIN)
  • Verificació del número de telèfon
  • Informació i verificació dels pagaments


El procediment de comprovació és complex com podeu veure, i a més porta un temps. El primer pas que cal fer és la verificació del telèfon. Des del web d'Adsense se'ns  demanarà introduir el nostre número de telèfon per a poder rebre un trucada de Google on se'ns indicarà un codi numèric, que haurem de validar entrant-lo en el mateix web. El segon pas és introduir el número de compte corrent on voldrem rebre els futurs pagaments. Al cap d'uns dies rebrem una transferència de Google, i el import d'aquesta és el que haurem d'introduir a la web d'Adsense per a validar la informació de pagaments. El darrer pas és el de la verificació de l'adreça. Google ens envia una carta a la nostra adreça física amb un codi PIN. En el meu cas ha trigat quasi 3 setmanes en arribar. Des del web d'ajuda de Google Adsense se'ns indica que pot arribar a trigar fins a 4 setmanes. Un cop rebuda la carta, introduirem el codi PIN rebut en el web d'Adsense i ja tindrem validat el compte, i preparat per a rebre pagaments de Google quan assolin la xifra per a rebre'ls.

Espero que us serveixi d'ajuda si mai voleu posar publicitat de Google Adsense al vostre web o blog. Finalment, només donar-vos les gràcies a tots aquells que feu clic a la publicitat del blog. D'aquesta manera ajudeu a mantenir-lo i fer possible que continuï. Gràcies a tots!

  


Publica un comentari a l'entrada