Mastodon Homeland, benvingut a casa!? | Apple i altres

Homeland, benvingut a casa!?




Homeland és una sèrie de thriller psicològic protagonitzat per Claire Danes com Carrie Mathison. Encarna el paper d’una agent de la CIA que creu que un marine nord-americà, presoner de guerra d’Al-Qaeda, es va convertir a l’enemic i ara representa un risc important per la seguretat nacional.

La sèrie segueix a Carrie Mathison que, després de realitzar una operació no autoritzada en Irak, es posada en llibertat condicional i reassignada a un centre de contraterrorisme de la CIA a Langley. Mentre està portant a terme l’operació d’Irak, és advertida per un actiu que un presoner de guerra americà ha sigut convertit al grup terrorista Al-Qaeda. La feina de Carrie es veu complicada quan el seu cap la crida a una reunió d’emergències. Un presoner de guerra, Nicolás Brody, sargent dels marines dels EEUU desaparegut des del 2003, ha sigut rescatat durant una operació militar en una localització que pertany a terroristes de Abu Nazir. Carrie comença a sospitar que Brody sigui el presoner convertit. Mentrestant, el govern federal considera a Brody un heroi de guerra. A partir d’aquest moment, Carrie sense el suport de la CIA, inicia una investigació del presoner Brody per a evitar un altre atac terrorista als EEUU.

La sèrie ha rebut elogis per part de la crítica i ha guanyat el Globus d’Or a la millor sèrie de Drama del 2012. Actualment ha finalitzat la primera temporada de 12 capítols i ha estat renovada per a una segona, que està prevista que comenci la seva producció en breu.

Un sèrie molt entretinguda i ben portada que enganxarà al seu públic des del primer episodi. Els girs són constants i la trama molt ben portada. Una recomanació que segur que us fa passar una molt bona estona.

Publica un comentari a l'entrada