Mastodon Nike+ GPS, una bona aplicació pels que corren | Apple i altres

Nike+ GPS, una bona aplicació pels que corren




Córrer està de moda. És una forma senzilla, complerta i sobretot econòmica de fer exercici. Només cal veure la gran quantitat de corredors que hi ha cada matí, en grans vies de Barcelona com la Diagonal, per a adonar-nos que és una pràctica esportiva en auge. Per a tots aquells que acostumeu o córrer, o teniu intenció de iniciar-vos, us porto una aplicació molt complerta, Nike+ GPS.




Aquesta aplicació de Nike ve a substituir la solució integrada en els iPod Touch i iPhone, que requerien d'un sensor per a les nostres bambes, que permetés el recompte de la distancia recorreguda. Nike+ GPS emprarà la nostra localització, a través de la senyal del GPS, per a registrar el nostre traçat.




L'aplicació empra mapes en els que ens mostra la nostra ruta així com en quines zones hem anat més ràpid i en quines més lent. Al final de la sessió, podrem veure la distància recorreguda i el temps que hem trigat. En el cas, que enlloc de córrer en exterior, ho fem en el gimnàs, només ens mostrarà la informació de distància i temps. És igual on correm, al carrer o a la cinta del gimnàs, Nike+ GPS portarà el compte de totes les nostres sessions. Tota la informació de les nostres curses quedaran sincronitzades a la web de nikeplus.com. En aquest lloc web veurem el nostre progrés i podrem fixar-nos objectius o reptar amics.

Com podeu veure, una aplicació molt complerta i que funciona molt bé. L'única pega és que té un cost de 1,59€. No és gaire elevat si es té en compte l'ús que se li pot donar. Si la voleu adquirir, ho podeu fer a través del següent enllaç: Nike+ GPS.


Publica un comentari a l'entrada