Mastodon La funció "No molestar" podria arribar amb l'iOS 6 | Apple i altres

La funció "No molestar" podria arribar amb l'iOS 6




En la darrera beta de l’OS X Mountain Lion es va afegir una interessant funcionalitat anomenada “No molestar”. La seva finalitat és la d’eliminar totes les alertes del centre de notificacions per a no molestar-nos i no distreure’ns del que estem fent. Ara sembla ser que aquesta funcionalitat podria arribar en el futur iOS 6. Com es pot veure, en la suposada captura, seria un botó del menú de Configuració, que permetria que l’iPhone o l’iPad rebés o deixés de rebre notificacions.

La veritat és que seria una funcionalitat molt ben rebuda. Hi ha vegades que la quantitat de notificacions, sobretot missatges de whatsapp, arriba a col·lapsar-te. Seria una molt bona solució, que durant una estona les poguessis desactivar. És cert, que la solució tradicional és posar el telèfon en silenci, o fins i tot, una mica més dràstic, desactivar el so de les notificacions d’algunes aplicacions. Però no és més senzill un botó per activar i desactivar les notificacions? Jo crec que sí.

Falten per veure alguns detalls com si simplement serà interruptor per a apagar-les o encendre-les, o si portarà funcions més avançades com silenciar-les durant un període de temps determinat o inclús poder establir horaris determinats, com per exemple que durant la nit no ens despertin mentre dormim. Si finalment apareix la funcionalitat segur que no és tant configurable, però benvinguda serà. Ja queden només 5 dies per la WWDC i esperem que aquesta i moltes altres novetats es facin realitat.


Publica un comentari a l'entrada