Mastodon Smart Case, la nova funda per a l'iPad | Apple i altres

Smart Case, la nova funda per a l'iPad




La WWDC12 ens va portar la renovació de la línia de portàtils, el nou sistema operatiu iOS 6 i el nou OS X Mountain Lion. Però els d'Apple no es van oblidar de l'iPad. Van tenir un petit record per ell en forma de nova funda, la Smart Case. Una carcassa de protecció tan fina com resistent.

La nova Smart Case manté el mateix concepte que la Smart Cover, però li afegeix una protecció a la part posterior Feia temps que les proteccions posteriors existien, però Apple, veien que se li escapava aquest past de negoci, ha combinat les dues proteccions creant-ne una de nova. Actualment està disponible en 6 colors diferents (negre, vermell, gris, rosa, verd i blau). Els materials emprats per a la Smart Case són el poliuretà amb un forro de microfibra interior que ajuda a protegir la pantalla.

El preu de la Smart Case és de 49€ i està disponible a través de la Apple Store Online. A través d'ella podrem personalitzar-la amb un gravat làser gratuït. Una molt bona opció per a protegir el nostre iPad sense fer-lo gaire més gruixut.

Publica un comentari a l'entrada