Mastodon Whatsapp s'actualitza amb millores en la seguretat | Apple i altres

Whatsapp s'actualitza amb millores en la seguretat




Després de mesos de retràs, finalment ha arribat una actualització del Whatsapp que millora la seguretat de les comunicacions afegint xifrat en els missatges que s’envien, tant per WiFi com per connexió 3G.

Aquesta versió 2.8.3, que va arribar fa una setmana, resol la queixa de molts usuaris, que fins i tot s’havien plantejat abandonar aquest servei per alguna de les alternatives que existeixen. Si bé és cert que la seguretat dels missatges se li suposava a un servei tant famós i estès com Whatsapp, tampoc crec que sigui motiu suficient per abandonar una plataforma com aquesta. El servei s’empra principalment per oci i el contingut que sol viatjar pels missatges no acostuma a ser crític. Tot i així, benvinguda aquesta millora de la seguretat.

A més del xifrat, s’han inclòs millores menors com el fet de mostrar el nom de números desconeguts, el reenviament de missatges o la descàrrega automàtica d’imatges. Aquesta darrera l’he desactivat, ja que algunes de les fotografies que rebo no necessito descarregar-les. Per a desactivar-ho cal anar a Configuració>Configuració del Xat>Avançat>Descàrrega automàtica.

Així que si encara no ho heu fet, us recomano actualitzar l’aplicació de Whatsapp.


2 comentarios

Gran bloc! No deixes de fer entrades, aquest es el millor bloc d'Apple en català que he vist!

Reply

Moltes gràcies David! Celebro que t'agradi!! Espero poder seguir trobant temps.

Reply

Publica un comentari a l'entrada