Mastodon 12 de setembre, event de presentació de l'iPhone 5 | Apple i altres

12 de setembre, event de presentació de l'iPhone 5




Primer rumor sobre el futur iPhone 5 que es confirma. El proper dimecres 12 de setembre a les 19:00h hora espanyola, començarà l’event de presentació del futur telèfon mòbil d’Apple en el centre de convencions Yerba Buena Center de San Francisco.

El nou iPhone està molt a prop, i la nova versió d’iOS també. Si succeeix el mateix que amb la presentació de l’iPhone 4S, aquell mateix dia s’alliberarà al públic la versió 6 de l’iOS.

Si us fixeu bé en la imatge, veureu que l’ombra ens mostra el número 5. Serà iPhone 5 el nom del futur telèfon? Realment la foto enviada per Apple fa sospitar això, però segueix sense quadrar-me alguna cosa. El futur iPhone serà la sisena revisió, a més acompanyarà la versió 6 del sistema operatiu. Però d’altra banda, dir-li iPhone 6 sense haver passat pel 5 és fa estrany. De qualsevol manera, només queden 7 dies per sortir de dubtes. Prepareu-vos que la setmana que ens queda estarà plena de rumors i suposades filtracions. Intentaré fer selecció del més interessant i us ho aniré postejant.



2 comentarios

Hola!

Cert és que es farà estrany allò de dir-li iPhone 5 amb iOS 6, o dir-li iPhone 6 sense que haja existit un 5 (encara que pareix que ja ens han confirmat el 5). Per sort, no li posaran el nom de "nou iPhone", al igual que a l'iPad, doncs pot portar moltes confusions (amb les properes generacions, que també seran "nou X".

Deixe un link a un vídeo que vaig fer ahir sobre l'anunci de l'event, per si algú vol visitar-lo: http://www.youtube.com/watch?v=gn5RwDnW5Uc

Reply

Hola David,

Encara no està descartat el nom de "Nou iPhone". La veritat, en cas de fer-ho així donaran lloc a moltes confusions!

Molt bó el video! Molt treballat. M'agrada.

Reply

Publica un comentari a l'entrada