Mastodon Novetats de la beta 4 d'iOS 6 | Apple i altres

Novetats de la beta 4 d'iOS 6




A principis d’agost es va alliberar la quarta beta del futur iOS 6. Les principals novetats van ser la inclusió d’un botó de dades mòbils i WiFi, del qual encara no acaben de tenir clara quina és la seva finalitat, i la misteriosa funció de Bluetooth sharing. Aquesta darrera funcionalitat encara no està disponible, però estarem molt atents ja que crec que serà un dels pilars del futur iPhone. A més d’aquestes novetats, hi van haver 3 que van quedar una mica amagades, i són les següents:




Postejar missatges a Facebook des de Siri: Més funcions pel nostre asistent. Fins ara, Siri només podia enviar tweets, però amb l’iOS 6 podrà actualitzar el nostre estat a Facebook.

Millores en l’App Store: l’aplicació App Store ha sigut totalment renovada en la versió 6 de l’iOS, incloent un botó dedicat a l’historial de compres en l’iPhone i una barra superior en l’iPad que ens mostra les categories d’aplicacions.

Mapes: l’aplicació de mapes és sense dubtes la que més millores rep a cada actualització. En aquest cas s’ha afegit un vista 3D de Madrid. Segurament en breu tindrem la de Barcelona, ja que l’empresa que gestiona aquesta informació, C3 Technologies (adquirida per Apple) en té les dades.  

La nova beta millora l’autonomia i l’estabilitat del sistema. Ja estem a la quarta beta, i els rumors apunten a que la futura versió ja serà la Golden Master. Si ens fiem d’ells, és possible que el proper 5 de setembre s’alliberi.

Publica un comentari a l'entrada