Mastodon Canal+ Yomvi amplia la oferta en la seva versió per a iPad | Apple i altres

Canal+ Yomvi amplia la oferta en la seva versió per a iPad




Molt bones noticies per a tots aquells que tenim contractat els serveis audiovisuals de Canal+. Des de fa un parell de dies, Canal+ ha llençat una nova aplicació per a iPad del seu servei Yomvi que permet veure més canals en directe i el més interessant, Video On Demand (VOD). Si ets abonat a Canal+ podràs gaudir de la majoria de canals contractats en directe a l’iPad, i de una amplia oferta de pel·lícules i sèries de televisió a disposició per a veure quan vulguem. Per a fer-nos una idea, és portar l’experiència de l’iPlus a l’iPad.




La nova oferta permet veure en directe fins a 21 canals (Disney Channel, Fox, TNT, Calle 13, Paramount, Canal + 1…), i més de 1.600 títols sota demanda. També permet la possibilitat de comprar pel·lícules a Taquilla. Ahir per exemple, se’m van solapar unes sèries, així que vaig programar el vídeo per a gravar Person of Interest, i vaig veure, uns 30 minuts més tard, el capítol de True Blood que feien ahir. És més, vaig haver de parar una estona i vaig continuar el capítol més tard. Altres possibilitats és el fet de haver-se perdut algun capítol de alguna sèrie i veure'l quan tinguem un moment. Cal tenir en compte però, que els continguts disponibles sota demanda estan disponible durant unes setmanes, i per tant, si seguim una sèrie no podrem esperar molts dies a veure el capítol. Tot i així, una molt bona funcionalitat que ofereix Canal+ als abonats.




Si sou abonats i teniu un iPad no trigueu a descarregar l’aplicació a través del següent enllaç: Canal+ Yomvi per a iPad.

Publica un comentari a l'entrada