Mastodon Què ens pot presentar demà Apple? | Apple i altres

Què ens pot presentar demà Apple?





Encara amb la ressaca de la presentació i llançament de l'iPhone 5, Apple torna a ser el centre d'atenció dels medis amb una nova Keynote que celebrarà demà. Darrerament les filtracions van en augment i poques novetats se'ns acaben mostrant. Aquest event no és una excepció, i si rés no succeeix, coneixem la majoria de les novetats que s'hi presentaran. Espero equivocar-me, i per bé. De qualsevol manera, aquest és un resum del que podríem veure demà.




Nou iPad mini de mides més reduïdes, unes 7,85 polzades, enfocat al consum de continguts sobretot en el sector educatiu. Amb un preu molt competitiu, seria l'aposta d'Apple per a entrar en les escoles de forma definitiva. Un intent d'aturar les ventes dels competidors, i així acabar cobrint un tros de mercat que no tenia controlat.

Renovació menor de l'iPad de tercera generació a nivell de components. Els darrers rumors apuntem a la inclusió del connector lightning i fins i tot el canvi de processador per un A6, tal i com incorporar el nou iPhone 5. Renovació que cal agafar amb pinces




Nou MacBook Pro Retina de 13 polzades. El nou MacBook Pro de Retina va enlluernar tot el món, però el seu preu de sortida és prohibitiu, 2.400€ són molts diners per a invertir en un ordinador, tot i que sigui un Mac. El nou model de 13" arribaria amb un preu de 1.700€ i permetria que més persones poguessin accedir a aquest tros d'ordinador. Per cert, si mai heu vist la pantalla retina en un MacBook Pro us recomano que us apropeu a alguna Apple Store o Premium Reseller. Us deixarà bocabadats.

Renovació de l'iMac. Una renovació molt esperada per molts, i tot i que no els hi vull treure la il·lusió, un rumor que dubto molt que es faci realitat. Apple sembla haver oblidat el seu equip de taula, i ja fa molt temps que no el renova. A veure si m'equivoco i donen una sorpresa a més d'un.

Nou Mac mini. Un altre equip oblidat darrerament per Apple. Alguns agosarats pronostiquen una renovació. Benvinguda serà.

I finalment, en l'apartat software, demà s'alliberarà el nou iTunes 11 i a lo millor una nova versió d'iOS i/o d'OS X Mountain Lion.

Com podeu veure, masses novetats per a una sola Keynote. Veurem que passa finalment. Us aniré portant totes les novetats en els propers dies.


Publica un comentari a l'entrada