Mastodon iTunes 11 arribarà amb un nou redisseny | Apple i altres

iTunes 11 arribarà amb un nou redisseny




Ja fa 2 anys que es va produir la darrera actualització important d’iTunes, la versió 10. Durant la presentació de l’iPhone 5, Apple va presentar la seva renovació de l’aplicació per a reproducció i gestió de continguts multimèdia. Aquesta versió 11 d’iTunes s’havia d’alliberar durant el passat mes d’Octubre, però poc abans d’acabar el mes, Apple va fer un comunicat que s’endarreria fins aquest novembre. Fonts importants situen el llançament pel proper dimecres 14 de novembre.





La nova versió d’iTunes es centra en simplificar al màxim l’aplicació, quedant una interfície realment senzilla i maca. Els àlbums que vulguem obrir ho faran en un menú contextual, amb un disseny molt aconseguit. Sembla ser que el seu ús s’agilitzarà, fet que s’agrairia ja que darrerament iTunes s’havia convertit en una aplicació pesada. També es prescindirà de la columna lateral per a un ús continuat, únicament apareixerà quan vulguem canviar el contingut a mostrar.


Altres novetats, per exemple, venen alhora de reproduir un àlbum, se’ns apareixeran les nostres llistes per si volem afegir una de les seves cançons alguna d’aquestes. També s’incrementaran els enllaços per a comprar nous continguts en la botiga. Tot enfocat a que segui més fàcil comprar noves cançons, aplicacions, pel·lícules o llibres. Per acabar, també s’ha millorat molt el mini reproductor, fent-lo més amigable i complert.

Esperem que Apple presenti aviat la seva revisió d’iTunes, que segur portarà una millor gestió dels nostres continguts multimèdia.

Publica un comentari a l'entrada