Mastodon Microsoft Office arribarà a iOS cap al març de 2013 | Apple i altres

Microsoft Office arribarà a iOS cap al març de 2013




Més rumors sobre el llançament de la suite Office per a iOS. Ahir van aparèixer les primeres imatges de Microsoft Office per a la plataforma mòbil d’Apple. La The Verge va filtrar les captures de l’aplicació, on es pot apreciar una interfície bastant neta i polida.

Juntament a les captures es van filtrar alguns detalls més. La Suite serà gratuïta i permetrà visualitzar documents de Word, Excel i Access. Però per a poder editar els documents caldrà que estiguem subscrits a Office 365, i per tant, haurem de tenir un compte de Microsoft. Com podeu veure, bones i males notícies. Això de la subscripció no ho acabo de veure. Si l’aplicació ha de ser de pagament, que tingui un preu, però que es pagui una sola vegada.





No veig interessant que calgui subscriure’s a un servei per a poder emprar totes les funcions de l’aplicació. És cert, que la subscripció d’Office 365 ofereix serveis en el núvol, però avui en dia, la immensa majoria de la gent ja disposa de serveis com Dropbox o Box. Esperem a veure que fa Microsoft finalment.


Publica un comentari a l'entrada