Mastodon OS X 10.9 portarà Siri i Mapes al Mac | Apple i altres

OS X 10.9 portarà Siri i Mapes al Mac




L’altra dia, llegint el blog de 9to5mac, vaig trobar-me amb un article que parlava de la propera versió del sistema operatiu per Mac, l’OS X 10.9. Els darrers rumors apunten a que és dirà Lynx, però també podria ser Cougar, ja que ambdós noms els té registrats Apple. Les principals novetats seran la integració de Siri i la inclusió dels controvertits mapes d’Apple.

Com podeu veure, el sistema operatiu d’Apple incorpora cada dia més coses del germà petit iOS. És cert, que moltes novetats han sigut interessants, però fins quin punt estarà bé que es produeixi aquesta simbiosi dels sistemes operatius. Personalment, m’agradaria aquest traspàs de funcionalitats en els dos sentits, però sense oblidar-nos que els dos mons s’assemblen però són diferents. Cadascun dels sistemes operatius ha de tenir característiques i funcionalitats exclusives. Pensant en la finalitat per a la que estan pensats.




Si Apple segueix el seu full de ruta, les noticies del nou sistema OS X ens arribaran cap a principis de 2013, amb el seu llançament cap al juliol de l’any vinent. Esperem que el nou OS X 10.9 porti alguna millora més que la inclusió de Siri o el Mapes d’Apple.



Publica un comentari a l'entrada