Mastodon Facebook està pensant comprar Whatsapp | Apple i altres

Facebook està pensant comprar Whatsapp




Noticia sorprenen la que ens arriba avui. Des del blog Tech Crunch s’han fet ressò del possible interès de Facebook per a adquirir l’aplicació de missatgeria Whatsapp. Facebook està molt interessada en la seva expansió en el camp dels dispositius mòbils i l’adquisició seria un pas molt gran. Tot i que Facebook ja disposa del seu xat sembla que la compra seria la manera de rellançar aquest servei.

Facebook disposa de 100 milions d’usuaris actius al dia, i la majoria d’ells fan servir Whatsapp con la seva principal eina de comunicació. Això significaria un tràfic brutal passant per les mans de Facebook. Una oportunitat molt llaminera, no creieu?

El problema que hi deu haver a les oficines de Facebook, a banda del preu que demanaran els senyors de Whatsapp, deu ser la manera en que gestionarien la publicitat i els beneficis que els hi reportaria l’aplicació.

Tot i que de moment és un rumor, ja sabem que passa amb aquestes filtracions. La majoria s’acompleixen i més aviat del que pensem. A més, ja tenim precedents de compres per part de Facebook, la darrera va ser Instagram. Tot i que normalment no afecta gaire, aquestes compres poden arribar a fer que l’aplicació agafi un rumb diferent, fent que la gent es desencanti i deixi d’emprar el servei.

Personalment espero Facebook no acabi adquirint Whatsapp. No veuria amb bons ulls la compra. Les modificacions que se’m passen pel cap ,que li podria fer Facebook, no són gaire interessants. No m’imagino publicitat a l’aplicació, ni vull que tingui un caire més social, per això ja tinc Facebook i Twitter. Altra cosa són les mancances que li trobo a Whatsapp, però dubto que Facebook sigui la solució. Com ja vaig dir fa unes setmanes, estem, possiblement, davant el declivi de Whatsapp. Així que ja sabeu, a provar altres plataformes. De moment us recomano Line. Està molt bé i a més és gratuïta.



Publica un comentari a l'entrada