Mastodon Instagram s'actualitza amb un nou redisseny | Apple i altres

Instagram s'actualitza amb un nou redisseny




Bones noticies pels instagrammers. Aquest matí s’ha alliberat una nova actualització d’Instagram. La versió 3.2 ens porta una nova interfície, la inclusió de nous filtres com Willow i millores de la funció tilt-shift.

El nou redisseny sorprèn per lo minimalista que és. La novetat principal la troben en la càmera fotogràfica. Ara podrem activar una reixeta per a ajudar-nos a enquadrar les fotografies. El botó per a disparar ha augmentat de mida i se’ns permet activar/desactivar o posar en automàtic el flash. Les fotografies que fem a partir d’ara, s’emmagatzemaran en una carpeta anomenada “Instagram” i no directament al rodet.




Una de les millores que tinc més ganes de provar són les que se li han fet a la càmera. Com es pot llegir al blog d’Instagram, s’han fet millores significatives en quan a velocitat i en la simulació de la profunditat de desenfocament en les fotografies. L’opció tilt-shift ara és més precisa i més natural. El nou filtre s’anomena Willow, i ve a ser una millora de l’Inkwell però amb uns subtils tons porpres.

Com podeu veure, millores i retocs que faran més interessant aquesta eina de divulgació fotogràfica. Ja saps, a treure el fotògraf que portes dins.


Publica un comentari a l'entrada