Mastodon Instagram intenta calmar als usuaris | Apple i altres

Instagram intenta calmar als usuaris




Sembla que Instagram no està passant per un bon moment. Fa unes setmanes varem viure el rebombori que es va generar degut al canvi de la seva política de privacitat, i com va tirar enrere aquesta mesura arrel de les queixes del usuaris. Pocs dies abans els principals mitjans es va fer ressò de la baixada importat d’usuaris que estava patint Instagram. Degut a aquesta fuga d’usuaris, Instagram a publicat un comunicat, recordant que no aplicarà la nova clàusula el proper 19 de gener, respectant així la privacitat i autoria de les fotografies:




“La nostra comunitat  ha crescut amb diversos milions d’usuaris des que varem publicar el nostres Termes i Condicions per primera vegada. Tal i com varem anunciar al desembre, hem actualitzat el Termes i Condicions i la nostra Política de Privacitat. Aquestes noves polítiques també tenen en compte tots aquells comentaris rebuts per part de la comunitat d’Instagram. T’escrivim per a recordar-te que, tal i com varem anunciar, aquestes polítiques, es posaran en marxa el proper 19 de gener de  2013.

Pots llegir el nostre blog que remarca alguns dels temes més importants. I recorda, aquests canvis no afecten el fet que tu ets el propietari de les fotografies que publiques a Instagram, i que els controls de privacitat funcionen de la mateixa manera que ho han fet fins ara.”

Com podeu veure, un intent de calmar la sangria de fuga d’usuaris que està patint Instagram. I que voleu que us digui, el que era una plataforma independent, va ser comprada i absorbida per Facebook, i no ser el que fa darrerament el Sr. Zuckerberg, però tot el que toca ho trenca. Espero que es repensin millor l’estratègia, o la fuga d’usuaris d’Instagram serà molt gran. I vosaltres, seguiu emprant Instagram?

Publica un comentari a l'entrada