Mastodon Nike+FuelBand t'ajudarà amb els propòsits d'any nou! | Apple i altres

Nike+FuelBand t'ajudarà amb els propòsits d'any nou!




Ja han passat les festes de Nadal, i de ben segur que algun quilet de més ens hem posat. A més, amb l'arribada del nou any molts de vosaltres us hauré fet propòsits. Un dels més comuns és intentar posar-se en forma, o si més no, fer una mica d'exercici. Doncs bé, avui us porto una polsera que segur us ajudarà a motivar-vos i no defallir en l'intent.

Es tracta de Nike+FuelBand, una polsera amb una pantalla camuflada que es recarrega per USB, que mesura la teva activitat física diària. Per a fer-ho, empra un acceleròmetre de 3 eixos que pot valorar quantitativament la teva activitat al llarg del dia, no tant sols quan estàs fent esport. L'activitat que realitzis es transforma en una unitat creada per Nike que es diu NikeFuel. A cada moviment aniràs acumulant punts NikeFuel. El recompte s'anirà produint al llarg de tot el dia, ja sigui caminant, corrent, ballant, cuinant, patinant, jugant, fent la compra, etc.

I per a que vull jo que una polsera em mesuri l'activitat física diària en NikeFuel? Doncs per a motivar-nos. Tant si ets un malalt de l'esport com una mica vago, la polsera et recordarà lo molt o lo poc que estàs fent diàriament. Si la teva fita diària està als 3.000 NikeFuel i a les 19:00h veus que només n'has aconseguit 2.000, hauràs d'esforçar-te per a fer una mica d'activitat física per a acomplir els objectius. La polsera et proporciona dades bastant reals de l'activitat física que estàs realitzant. Només mirant la polsera tindràs la informació acumulada.




La polsera Nike+FuelBand disposa de 4 mètriques diferents: temps, calories, passes i NikeFuel. A més, es sincronitza amb el web Nike+ a través del seu port USB o remotament per Bluetooth amb la App de Nikefuel per a iPhone. A mesura que anem fent activitat física, assolirem objectius que ens ajudaran a motivar-nos.

De moment la polsera no ha arribat oficialment al nostre país, però si comences la compra en la web anglesa de Nike, et farà el salt a l'espanyola i et permetrà comprar-la per 139€, amb l'enviament gratuït. La polsera està disponible en 3 colors i 4 talles. Descarregueu la plantilla per a conèixer la vostra talla. Llàstima que els Reis d'Orient ja han passat, hagués sigut un bon regal. Haurem d'esperar a algun altre moment, però segur que tard o d'hora me la compro. I vosaltres? Necessiteu motivació?





Publica un comentari a l'entrada