Mastodon Wordboxer, lluita a boxa amb paraules! | Apple i altres

Wordboxer, lluita a boxa amb paraules!




Setmana de ressenyes de jocs a Appleialtres. Avui m’agradaria parlar-vos de Wordboxer, un joc d’estratègia al més pur estil del famós Apalabrados, que ha aconseguit guanyar-se un lloc principal en el meu iPhone, i no ha sigut relegat a la carpeta de jocs. Si bé recorda al joc Mezcladitos, Wordboxer té personalitat pròpia i no es pot caure en comparacions.




Worboxer és un joc de paraules senzill però molt addictiu, en el que haurem de derrocar el nostra oponent com si d’un combat de boxa es tractés. L’objectiu és aconseguir reduir la puntuació del contrincant fins a zero o mantenir la nostra puntuació per sobre de la seva al finalitzar les 12 rondes del combat. Per a aconseguir-ho haurem de trobar paraules en un tauler ple de lletres. Algunes lletres ens donaran més puntuació, com les de triple lletra o doble paraula , i així poder reduir els punts de l’oponent, però d’altres lletres (les de color lila) serviran per a augmentar els nostres punts. Un sistema de lluita novedós i molt ben aconseguit. El tauler de lletres anirà canviant cada 2 torns de cadascú dels jugadors, evitant que ens puguem avorrir al no trobar noves paraules. Una bona pensada, ja que era un dels problemes que li vaig trobar a Mezcladitos.

Worboxer no descuida la part social, per això inclou el Club de Boxa. Un espai on podrem veure les classificacions dels nostres amics que haguem afegit al Club, veure les estadístiques i competir per a ser el millor. Si de moment no hi trobeu gaires amics, no patiu, Wordboxer permet començar a entrenar-se reptant a amics a l’atzar o lluitar contra  la computadora. Us he de dir, que jugar contra la “màquina” no serà fàcil. Us haureu d’esforçar molt!




Més novetats que ofereix Wordboxer és poder triar el tipus de combat. Hi ha 3 opcions: pes lleuger, pes mitjà o pes pesat. En funció del combat triat tindrem un tauler de lletres més petit o més gran. Us recomano que inicialment escolliu pes lleuger, i a mesura que agafeu pràctica aneu pujant de categoria.

A Wordboxer s’han inclòs tots els elements necessaris per a que sigui un joc molt complert. Podrem parlar amb el nostre adversari durant el combat, jugar diverses partides simultànies (5 combats en la versió gratuïta), rebre notificacions per a saber quan és el nostre torn i un element nou que no havia vist en jocs de l’estil, poder revisar la definició de la paraula amb un senzill clic sobre ella. Wordboxer està disponible de manera gratuïta a l’App Store i a Google Play, i a dia d’avui suporta els següents idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià, Alemany, Holandès, Suec i Danès. Si us agrada, podeu adquirir la versió Premium, que actualment es troba d’oferta, per a poder eliminar la publicitat i poder tenir fins a 15 combats simultanis.

Com podeu veure, un joc molt interessant, ben desenvolupat, i agradable de jugar. Si et vas cansar de jugar a Apalabrados, i Mezcladitos no et va acabar de convèncer, prova Wordboxer, no et decebrà. Estic esperant per a desafiar-vos, el meu alies és vsole. Fem un combat?

Publica un comentari a l'entrada