Mastodon Bike Baron, els millors 0,89€ gastats a la App Store | Apple i altres

Bike Baron, els millors 0,89€ gastats a la App Store




Hi ha un tipus de jocs a la App Store que podríem qualificar com els de "Sala d'espera". Són aquells jocs que hi juguem quan estem fent cua, o esperant el nostre torn a la sala d'espera del metge. Són jocs ràpids i dinàmics, amb multitud de nivells i que la durada de cadascun no supera els 2 minuts. Si fins ara, tots teníem al nostre iPhone els clàssics Angry Birds, Cut the Rope o similars, avui us recomano Bike Baron.




Aquest addictiu joc, recupera un concepte molt antic, el d'una moto en 2D que haurem de "balancejar" per a controlar. Si bé la idea no és novedosa, la forma en que s'ha implementat i desenvolupat, fa que estiguem davant d'una meravella de joc. Laberints complicats, extres com els propulsors o major dificultat a mesura que avancem , farà que en cap moment ens avorrim del joc. La jugabilitat és molt bona, i la corba d'aprenentatge, juntament amb el increment de dificultat està molt ben trobada.




Bike Baron té una quantitat enorme de circuits, dividits en 3 nivells. Fa més de dues setmanes que hi jugo, hi encara no he arribat al final, i a més, encara he de refer alguns circuits per a aconseguir les 3 estrelles. En el cas que aconseguim acabar tots els nivells, Bike Baron incorpora un editor de circuits, per a crear els nostres circuits, descarregar els dels nostres amics o de la pàgina web del joc.

Com podeu veure, una compra recomana pel preu que té. M'ha agradat tant, que s'ha guanyat ser l'aplicació de la setmana. El pots comprar a través del següent enllaç: Bike Baron




Publica un comentari a l'entrada