Mastodon El futur Apple TV tindrà només redisseny intern | Apple i altres

El futur Apple TV tindrà només redisseny intern




En aquesta setmana plena de filtracions i confirmacions, ens hem fet ressó d’uns documents oficials d’Apple en la web de la FCC dels EEUU, en la que apareixia un nou model d’Apple TV lleugerament més petit. A més, en el darrer firmware es va descobrir que el futur Apple TV incorporarà un millor processador, l’A5X amb una GPU de 4 nuclis, millor que l’A5 que munta el model actual.

Poc després d’aquests descobriments, un portaveu d’Apple va sortir, sorprenentment, a comunicar que en efecte s’està desenvolupant un nou Apple TV, però que no tindrà cap redisseny exterior. Serà idèntic a l’actual, però amb alguns canvis interns de components que no afectaran a l’experiència i funcions del dispositiu respecte l’actual. És sorprenent la transparència amb la que està actuant Apple darrerament. És d’agrair que ho faci, d’aquesta manera no es generen falses esperances que després acaben convertint-se en decepcions.

Aquesta noticia és bona per a tots aquells que tenim un Apple TV de 3ª generació, ja que el nou redisseny no implicarà que les novetats a nivell de software deixin de banda el dispositiu. Lo dolent és que tots aquells que esperàveu un nou Apple TV caldrà que espereu una mica més. I és que l’Apple TV serà un producte important en un futur pròxim. Veient que el TV d’Apple s’endarrereix, caldrà veure si mai arriba, l’Apple TV començarà a agafar protagonisme. En la darrera actualització han fet el primer pas al permetre connectar teclats per Bluetooth. Estem davant dels canvis que segurament portaran les aplicacions al anomenat hobby d’Apple. Esteu atents ja que aquesta any serà important en lo referen a l’Apple TV. Us aniré informant.

Publica un comentari a l'entrada