Mastodon Dropbox compra Mailbox | Apple i altres

Dropbox compra Mailbox




El divendres passat varem conèixer la noticia que Dropbox adquirir Mailbox. I la veritat, no ens sorprèn gens. Aquesta tendència s’està tornant cada cop més habitual. Aplicacions novedoses, que són adquirides per grans companyies amb ganes d’expandir el seu negoci. En aquest cas, la compra l'ha fet Dropbox i no pas Google o Facebook, com acostuma a ser habitual.  De moment poc se sap de la compra, però el si que han volgut assegurar ambdues parts, és que les dues eines continuaran desenvolupant-se de manera independent.

Des de Dropbox asseguren que la operació s’ha dut a terme perquè ambdues companyies comparteixen la visió de “resoldre problemes ocults en la vida”. En el blog de Dropbox podem llegir el següent:

Després de passar un temps amb Gentrym Scott i el seu equip, em va quedar clar que la seva visió era la mateixa que la nostra a Dropbox: resoldre problemes ocults de la vida i reimaginar les coses que fem a diari. Ràpidament ens varem adonar de que junts podríem estalviar a milions de persones molts eforços.

La seva intenció és unir forces per a crear aplicacions millors, i de ben segur, aplicacions integrades. Tot sembla indicar que són bones noticies per a tots, però caldrà seguir de ben a prop els moviments. El que si que pot esperar la gent, és que en breu, la llista d’espera es vagi reduint. Encara no heu provat Mailbox? Descarregueu-la a través del següent enllaç: Mailbox

Publica un comentari a l'entrada