Mastodon L'iPhone 5S podria tenir una càmera de 12MP | Apple i altres

L'iPhone 5S podria tenir una càmera de 12MP




De la mateixa manera que va succeir amb l’iPhone 4S, s’espera que el proper iPhone 5S només ens porti una actualització a nivell de components, mantenint el mateix disseny que l’actual iPhone 5.  Aquestes millores afectarien principalment al processador i a la càmera del terminal.

Els darrers rumors citen que el proper iPhone 5S incorporaria una càmera posterior de 12 Megapíxels amb millores per a la captura de fotografies en situacions de poca llum. També es comenta que Apple també li afegiria un mode HDR que oferís majors nivells d’intensitat i colors més realistes.

En la meva opinió, la millora de la càmera en la nova revisió de l’iPhone és un punt important. Si bé, l’iPhone 5 incorpora una càmera de mateixes característiques que l’iPhone 4S, el fet que el telèfon sigui més prim ha afectat una mica a la qualitat de les fotografies. Sobretot, degut a l’efecte de l’halo de color lila quan tens un focus de llum important. No dic que les fotografies siguin pitjors en l’iPhone 5, però si que és mal fàcil que no et quedi bé la fotografia.

Veurem si  finalment és confirmen aquests rumors, ja que darrerament s’estan filtren poques noticies dels futurs productes d’Apple.

Publica un comentari a l'entrada