Mastodon Dic-Dic, un joc educatiu per a practicar l'escriptura | Apple i altres

Dic-Dic, un joc educatiu per a practicar l'escriptura




Que l’iPad és un gadget que agrada a persones de totes les edats no és un secret. Però si hi ha un públic que li encanta, són els nens. La majoria de vegades volen jugar, o veure dibuixos a través d’aplicacions en streaming. És important que aprenguin jugant i divertint-se. És per això que avui us parlaré d’una aplicació molt interessant, desenvolupada per l’Estudi Kalimba i Perception Technologies de Girona. Es tracta de l’App Dic-Dic.




Dic-Dic és un joc educatiu infantil per practicar l’escriptura i la correspondència so-grafia en diverses llengües. És una aplicació 100% segura, sense publicitat ni vendes integrades, de funcionament senzill i intuïtiu. Els nens i nenes hi poden jugar amb completa autonomia i seguretat.




L’aplicació permet escollir en qualsevol moment el nivell de dificultat en què es vol jugar, quina llengua es vol practicar i l’ús o no de pistes. La possibilitat de combinar aquestes opcions fa del Dic-Dic un joc atractiu per a nens i nenes dels 3 als 12 anys i adequat tant per la pràctica de la llengua materna com per adquirir vocabulari i coneixements d’ortografia d’una llengua estrangera.

A la meva filla de 4 anys li ha agradat molt, tot i que és un pèl petita per aprofitar al màxim l’aplicació. Si teniu iPad, la podeu descarregar a través del següent enllaç: Dic-Dic

Publica un comentari a l'entrada