Mastodon Google fusiona Drive, Gmail i Google+ Photos per oferir 15GB de manera gratuïta. | Apple i altres

Google fusiona Drive, Gmail i Google+ Photos per oferir 15GB de manera gratuïta.




Demà se celebrarà la Google I/O 2013, conferència on Google presenta les seves novetats, però avui, els de Mountain View ens han volgut animar el matí. Segons he pogut llegir en el comunicat, Google ha decidit fusionar els serveis de Gmail, Drive i Google+ Photos, oferint als usuaris un espai de 15GB gratuïtes per a emprar-les com vulguem.

D’aquesta manera, en lloc de tenir 10GB per a mails i uns altres 5GB per a fotografies i documents, Google ens oferirà, en les properes setmanes, un total de 15GB per emprar com volguem, independentment dels serveis que tinguem. Això, d’altra banda, també afecta a les ampliacions d’espai per a Gmail i els clients de Google Apps. Pels primers, això significarà que les ampliacions de Gmail arribaran a 25GB, mentre que els segons podran arribar a 30GB repartits entre tots els serveis.

Juntament amb aquest increment, Google posarà a disposició de tothom una eina per a portar en control, de forma visual, el consum del nostre compte de Google. Bones noticies que reafirmen que el futur està en el núvol, però en quin?

Publica un comentari a l'entrada