Mastodon Google Maps s'actualitzarà a l'estiu, donant suport a l'iPad | Apple i altres

Google Maps s'actualitzarà a l'estiu, donant suport a l'iPad




Ahir, durant la conferència anual de Google, els de Mountain View van presentar la renovació de Google Maps. Si pensàvem que la lluita entre Apple i Google, per a convertir-se en la plataforma de mapes més emprada, estaria igualada, estàvem equivocats. Google vol mantenir la seva hegemonia, i Apple ja es pot posar les piles o perdrà el tren.

El nou Google Maps serà una renovació tant de la versió web com de la mòbil. Mapes més bonics, pràctics i senzills, proporcionant més informació alhora que simplificaran la interfície. Podeu donar-li un cop d’ull als canvis que s’aplicaran a través del següent enllaç: Novetats Google Maps. En el mateix enllaç podeu sol·licitar una invitació per a provar-los. Jo l’he demanat fa unes hores i encara espero la invitació.

Entre les novetats més importants ens trobem moltes millores a nivell d’interacció, de visualització de dades i cerques, la integració de la vista 3D sense necessitat de plug-in, gir 180º a la funció de com arribar i diverses opcions que milloren les rutes amb transport públic.




Totes aquestes novetats arribaran a la App de iOS, que a més, donarà suport per a l’iPad. De moment s’ha comentat que arribarà cap a l’estiu. Esperem que sigui cap al principi, i puguem emprar totes aquestes novetats durant les vacances.

Publica un comentari a l'entrada