Mastodon iOS 7 arribarà a temps per a presentar-se a la WWDC | Apple i altres

iOS 7 arribarà a temps per a presentar-se a la WWDC




Molt s’està parlant darrerament del futur iOS 7. Destinat a tornar a posar a Apple al capdavant del sistemes operatius per a dispositius mòbils, sembla ser la gran esperança. Si això li sumem la estratègia de Google de fer-se amb cada cop més control del nostre iPhone i iPad, Apple ja pot estar fent els deures. Hi ha molta feina a fer, i molts es pregunten si Apple arribarà a temps de presentar-lo a la WWDC del juny, i a posar-lo a disposició del públic cap a finals de setembre.

Fa uns mesos coneixíem la notícia que Apple estava desviant treballadors del futur OS X 10.9 per a treballar amb el nou iOS 7. I això realment pot ser cert. L’any passat, a aquestes alçades, Tim Cook ja ens havia fet un tast de OS X Mountain Lion, amb les noves aplicacions i prestacions. A dia d’avui, a només un mes i poc de la WWDC, ni tant sols coneixem el nom del futur felí. El sistema operatiu de sobretaula d’Apple és un producte madur, complert i que acompleix les necessitats del seus usuaris. Està clar que no és un urgència renovar-lo. Per contra si que ho és el seu iOS, que tants beneficis li ha donat en aquests darrers any. Veiem això, la jugada d’Apple sembla ser la correcta.

Uns dies abans, diferents medis s’han fet ressó de l’evolució del futur iOS, assegurant que la feina està  quasi acabada, i que es podrà distribuir la primera beta durant el proper WWDC. Ja queda poc, i jo, personalment, tinc molts ganes de veure com serà i que ens portarà i aportarà el futur iOS 7.



Publica un comentari a l'entrada