Mastodon Avui és el gran dia! La WWDC 13 comença en unes hores! | Apple i altres

Avui és el gran dia! La WWDC 13 comença en unes hores!




Finalment ha arribat el dia! Avui, a les 19:00h hora espanyola, començarà la conferència de desenvolupadors d’Apple, i ho farà amb una presentación a càrrec de Tim Cook. Durant el cap de setmana hem pogut conèixer els cartells que anuncien el nou iOS 7 i l’OS X 10.9. Són les principals novetats que esperem per avui.




Però és molt possible que Apple tingui com a mínim un As a la màniga. Molt se n’ha parlat que avui Apple ha de tornar a sorprendre i presentar novetats que deixin a la competència en bolquers. Deixeu que ho dubti. Es presentaran coses interessants, novedoses, fins i tot inesperades, però crec que realment no té rés per mostrar de nivell, tal i com ho va fer amb la presentació de l’iPhone al 2007 o de l’iPad. Espero equivocar-me, però crear falses esperances tampoc em sembla correcte.




De moment s’ha filtrat poc. Podríem dir que l’únic que creiem conèixer és l’estètica del futur iOS 7. Els nois de 9to5mac han fet una recreació de com serà el futur software per a l’iPhone, arrel d’haver pogut provar la beta 0 de l’iOS 7. Us deixo la recreació a continuació. Que us sembla?




Pels que tingueu l’Apple TV, podreu seguir la conferència en directe, i per la resta, ho podeu fer en els següents dos enllaços. A veure que passa en unes hores. Esperem que ens deixi bocabadats.



Publica un comentari a l'entrada