Mastodon Les condiciones de l'AppleCare es modificaran aquesta tardor | Apple i altres

Les condiciones de l'AppleCare es modificaran aquesta tardor




AppleCare és el servei que permet als usuaris de productes d’Apple tenir un any més de garantia, a més d’una sèrie de privilegis front qualsevol problema que puguin tenir el nostres dispositiu. Hi ha molta controvèrsia amb aquest servei, que a banda de ser de pagament, molta gent considera que Apple l’hauria d’oferir de sortida per a tots els seus productes, i sense cap cost. Però això és una lluita a banda.

El que sí que canviarà serà la forma de gestionar aquest servei. Segons la vicepresidenta d’Apple, a partir de l’octubre es modificaran les condicions que afecten a AppleCare i al servei de garantia d’alguns productes d’Apple, entre ells l’iPhone, l’iPad i l’iPod Touch. Si se’ns espatlla un d’aquests dispositius, i es troba en garantia, ja sigui perquè estem en el primer o any o perquè tenim contractat l’AppleCare, Apple ja no ens substituirà el dispositiu per un de refurbished (reparat com si fos nou), sinó que tractarà d’arreglar-lo. Prova d’aquests canvis, són les noticies que ens arriben de les Apple Store, on des de fa poc s’estan canviant les pantalles trencades de l’iPhone 5, i fins ara es canviava tot el terminal. Es preveu que poc a poc s’arribin a arreglar més parts del dispositiu, com poden ser el botó de home o el de bloqueig entre d’altres.

Amb aquesta mesura Apple espera estalviar 1.000 milions de dòlars a l’any. Què esperàveu! Mentre el seu servei de reparació no es vegi afectat no m’importen gaire aquests canvis, però dubto molt que s’arribi a donar el mateix tracte que fins ara. Si tenies qualsevol problema amb el terminal, era substituït per un de refurbished en uns 10 minuts. No crec que les reparacions siguin tan ràpides. Veurem com evoluciona aquest tema.

Publica un comentari a l'entrada