Mastodon Paper, la nova manera de consultar Facebook | Apple i altres

Paper, la nova manera de consultar Facebook




Cansat de l’aplicació de Facebook per a iOS? Trobes que és lenta i poc vistosa? Doncs el mateix van pensar des de Facebook, i per això la setmana passada es va presentar l’aplicació Paper by Facebook. Un lector de noticies que barreja el nostre mur de Facebook amb noticies d’altres medis. No arriba a ser un Flipboard, però si que és una versió vitaminada de Facebook.




La veritat és que m’ha sorprès molt gratament. Facebook no ha destacat mai per crear aplicacions vistoses. Durant molt de temps ha mantingut el disseny blau marí i blanc. Però Paper arriba per canviar la tendència. Destaca per la quasi absència de botons, navegant per les diferents seccions a través de gestos. L’aplicació es basa en el contingut, evitant distraccions innecessàries.




Després d’un dies emprant-la l’he substituït per l’aplicació antiga de Facebook. Anava a esborrar la primera aplicació, però la mantinc ja que Paper no té accés a la part del calendari de Facebook. Per la resta, us recomano fer el salt.

De moment l’aplicació només es pot adquirir a la App Store de EEUU, però en el següent enllaç teniu descrit els passos a seguir per a crear-vos un compte a la App Store americana de manera gratuïta. Un cop tingueu el ID podeu descarregar l’aplicació a través del següent enllaç: Paper by Facebook





Publica un comentari a l'entrada