Mastodon Actualització 10.9.3 de OS X i de iTunes | Apple i altres

Actualització 10.9.3 de OS X i de iTunes




El divendres passat, Apple va alliberar la nova actualització de OS X Mavericks, la versió 10.9.3. Aquesta porta millores d’estabilitat, compatibilitat i seguretat, com sempre, i a més afegeix suport per a pantalles de resolució 4K. Això sí, només ho suporten el nous Mac Pro i MacBook Pro retina de 15”. Una altra novetat és la de sincronitzar contactes i calendaris entre el Mac i els dispositius iOS a través de la connexió USB. No sé quin interès té, però bé, aquí està.




A més de les millores del sistema operatiu, també s’ha actualitzat Safari a la versió 7.0.3, amb les conseqüents millores de seguretat i solució de problemes. Juntament amb Safari ha arribat també una actualització de iTunes, la 11.2, que se centra en millorar la gestió dels podcasts. Ja tocava, fa molt temps que no funciona com hauria i espero que a partir d’ara la gestió i sincronització entre dispositius funcioni finalment.

Actualització: si la setmana passada vàreu actualitzar el vostre Mac, segur que tindreu problemes amb la carpeta d’Usuari. Us haurà quedat oculta. Us recomano cercar actualitzacions a la Mac App Store. Us apareixerà la versió de iTunes 11.2.1. Instal·leu-la i es solucionarà el problema!!


Publica un comentari a l'entrada