Mastodon Millores de l'aplicació de Fotos a iOS 8 | Apple i altres

Millores de l'aplicació de Fotos a iOS 8




Després de repassar les novetats de iMessage, avui parlaré de l’altra aplicació que veurà més novetats a iOS 8: les Fotografies. I és que cada cop fem més fotografies amb el nostre telèfon, i cada cop la nostra fototeca és més gran. És per això que Apple ha volgut millorar l’aplicació per a facilitar-nos la seva gestió.




L’actualització de l’aplicació deixa una mica de banda Fotos en Streaming, funcionalitat que es va potenciar a iOS 7, deixant-la desactiva front la nova aposta que és Fototeca de iCloud. Es tracta d’un servei que emmagatzema totes les nostres fotografies i vídeos a resolució complerta i en el seu format original. A més, permet accedir a la fototeca des de qualsevol dispositiu, iPhone, iPad, iPod Touch o des de la web d’iCloud. L’any vinent, també s’hi podrà accedir a través del Mac amb OS X Yosemite.

El funcionament és molt senzill, les fotografies originals es pugen a la Fototeca d’iCloud, podent-les visualitzar encara que no tinguem connexió. Podrem retocar, organitzar i gaudir dels canvis en qualsevol dispositiu de forma immediata. Les nostres fotografies favorites, els àlbums que creem i els retocs apareixeran en tots els dispositius. Tindrem la nostra biblioteca de fotos consolidada en el núvol.




Una altra funcionalitat que agrairem molt són les cerques. iOS 8 reconeixerà conceptes con “aprop”, “fa un any” o “barcelona” per a ajudar-nos a localitzar les fotografies que vàrem fer.





La darrera prestació que s’ha inclòs a iOS 8 és la possibilitat de retocar les fotografies, amb dos controls dinàmics de Llum i Color, que funcionen d’una manera molt senzilla i visual, però que amaguen ajustos avançats de brillantor, contrast, exposició, punts de llum, ombres i intensitat per a una major precisió. A més, també podrem ajustar la composició de la imatge, anivellant els horitzons i proposant el retall que millor queda en la imatge de manera automàtica.

Com podeu veure, unes novetats molt interessants per a tots aquells que com jo tenen l’iPhone com la seva càmera de fotos principal.

Publica un comentari a l'entrada