Mastodon Primer cap de setmana amb l'iPhone 6! | Apple i altres

Primer cap de setmana amb l'iPhone 6!



Com molts de vosaltres sabreu, el passat divendres van aterrar els nous iPhone 6 i 6 plus al nostre país. Vaig tenir sort, i el dimecres a primera hora havia pogut reservar el model que volia, per a recollir-lo el divendres sense haver de fer cua. Tot un encert Apple. Gràcies a la reserva vaig poder dormir i no vaig haver de fer cua de matinada. Així, cap a les 14h, recollia el meu nou iPhone 6 de color plata.

La primera impressió diuen que és la més important, i només obrir la caixa em va entusiasmar. És un telèfon sensiblement més gran, però es nota lleuger i robust. Un cop a les mans t’adones que per a doblegar-lo cal bastant més que posar-lo a la butxaca. És un telèfon molt prim, i les noves corbes el fan molt còmode d'agafar.




El primer que vaig fer va ser posar-lo al costat de l’iPhone 5S, i ràpidament es veu lo que ha crescut la pantalla. Ara és tota una pantalla. Els colors són sorprenentment naturals, vius, reals. Amb llum de dia és veu més nítida i amb molts menys reflexes. Està clar que no tot són píxels per polzada i augmentar la resolució. Les noves pantalles retina HD són una meravella.

Arribat a casa, vaig restaurar la còpia de seguretat, i en poc més de dues hores ja el tenia perfectament. En un primer moment es fa estrany agafar-lo, no arribes igual a les icones com ho feies abans. L’opció de baixar la part d'adalt de la pantalla és còmode, però costa recordar que hi és. El mateix succeeix amb el nou botó de encesa que es troba al lateral. Sensacions una mica estranyes, acostumat a la mida de l’iPhone 5 i 5S. Avui, després de 48 hores amb ell, ja li estic agafant la mida. És un telèfon gran, però al límit per a ser còmode de fer anar. Ara veig clar que el 6 Plus hagués sigut una mala opció. Les pantalles grans són molt maques, però no cal passar-se, el telèfon ha de ser còmode de portar.




De moment he pogut fer poques proves amb el ell. Estic analitzant les diferents novetats. La càmera de fotos és quasi idèntica a la de l’iPhone 5S a diferència de l’enfoc automàtic de Focus Píxel. L’iPhone 6 enfoca molt i molt ràpid. Obres l’app de fer fotos i ja tindràs la imatge enfocada per a fer la fotografia. Impressionant. Això ho fa per a les fotografies i pels vídeos, sent l’efecte en aquests darrers una delícia. El proper cap de setmana provaré amb temps la gravació de vídeo Full HD a 60 fps i la càmera lenta a 240fps. Aquesta darrera gravació l’he provat breument i té molt bona pinta.

iOS 8 es mou molt fluid i la durada de la bateria millora. En aquests moments tinc un 48% de bateria i quasi 4,5 hores d’ús. Amb l’iPhone 5S estaria al voltant del 25% de bateria. Així que el 25%-50% de millora de la durada de la bateria s’està complint. I de ben segur que en noves actualitzacions de l’iOS 8 encara millorarà una mica més.




Pels més esportistes i actius, l’iPhone 6 i 6 plus incorporen baròmetre, que serveix per a detectar quan pugem escales. Juntament amb els sensor M8 i l’aplicació de Health, segur que una mica més sans i actius, ens ajuda a ser. A veure quan comencen a arribar aplicacions que ens ajudin a nodrir l’aplicació amb les nostres dades.




I de moment poc més. Aniré comentant les diferents novetats a mesura que les hagi emprat a fons. De moment la meva conclusió és que l’iPhone 6 és una gran actualització, i sobretot perquè arriba de la mà de iOS 8. Molts el titllaran de còpia de Samsung i de Android, i en part tenen raó. Però cal veure-ho d’una altra manera. Som usuaris de iOS i ens agrada, és estable, còmode i segur. I fins ara ens mancava una pantalla a la seva alçada i una mica de configuració del sistema. Des del divendres ja ho tenim. Així que, òbviament, us recomano totalment el nou iPhone 6! No us decebrà.

PD: dedicat al meu amic Julià!

1 comentarios :

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Publica un comentari a l'entrada