Mastodon Problemes amb la sincronització de música i videos amb iOS 8? | Apple i altres

Problemes amb la sincronització de música i videos amb iOS 8?




Ja fa uns dies que Apple va alliberar la versió 8.1, que tot i solucionar la majoria de problemes, com la connectivitat bluetooth amb mans lliures, encara hi ha coses que no acaben de rutllar bé.

És el cas de la sincronització de cançons i vídeos amb l’iPhone o iPad. Des de fa unes setmanes estic en contacte amb un Senior iOS Advisor per a intentar solucionar el problemes. I de moment no hi ha una solució oficial, tot i que s’espera en la futura actualització de iOS quedi finalment resolt.

El problema de la sincronització és una mica divers. En el meu cas, si afegeixo una nova cançó a iTunes i vull sincronitzar-la en l’iPhone, em succeeix dues coses. La més lleu és que acabi el procés i no hagi transferit la cançó. I la dolenta és que es quedi el procés de sincronització en el punt de “Esperando a aplicar cambios”. Sempre que es queda en aquest punt, ja pots esperar hores, que no es mourà. Si decideixes cancel·lar el procés, el més probable és que iTunes es tanqui i al reiniciar t’apareguin unes quantes gigues de l’apartat d’Altres. I ja ho pots intentar, però no les podràs treure a menys que restauris i recuperis una còpia de seguretat.

La solució que he trobat és, fer una còpia de seguretat del dispositiu. Restaurar a la versió iOS 8.1, recuperar la còpia de seguretat. En el meu cas, tinc iTunes Match però no el tinc activat al iPhone, sinó que sincronitzo automàticament tota la música. Quan fa el procés de recuperar la còpia de seguretat, apareix que transfereix tota la música, però en acabar veig que no hi cap cançó. Llavors desconnecto l’iPhone, desactivo iTunes Match a l’iPhone, apago i torno a obrir iTunes, i faig una sincronització. Tota la música i vídeos seleccionats es transfereixen correctament.

A partir d’aquest moment recomano no tornar a sincronitzar fins que el problema estigui resolt. Si tens iTunes Mach, i ja tens tota la música en el telèfon, pots activar-lo. No t‘esborrarà cap cançó i partir de llavors podràs afegir i esborrar cançons sense haver de sincronitzar.

Si teniu algun dubte me’l comenteu, hi he dedicat bastantes hores amb el Senior iOS Advisor i us podré orientar!


Publica un comentari a l'entrada