Mastodon Nit d'actualitzacions: iOS 8.1.1, OS X 10.10.1 i Whatsapp! | Apple i altres

Nit d'actualitzacions: iOS 8.1.1, OS X 10.10.1 i Whatsapp!




Ahir al vespre va ser un dia molt prolífic en el tema de les actualitzacions. Apple va alliberar la versió 8.1.1 de iOS i la 10.10.1. Juntament amb aquestes actualitzacions va arribar la esperada adaptació de Whatsapp a les pantalles de l’iPhone 6 i  6 Plus.

Si parlem de iOS, la nova versió està totalment centrada a millorar el funcionament en els dispositius més antics, és a dir, millorar el rendiment de iOS 8 en l’iPad 2 i l’iPhone 4S. Les primeres impressions són molt bones i sembla que aquests dispositius tornen a funcionar dignament. Tret d’aquesta millora, 8.1.1 aporta poca cosa, així que si no ets usuari d’aquests equips més antics pots no actualitzar.

En canvi OS X 10.10.1 si que aporta millores. Soluciona problemes amb connexions WiFi, amb comptes de Exchange amb Mail, amb el Centre de notificacions, concretament amb la funció de No Molestar, i altres errors que els usuaris han anat reportant.

I per acabar, la millor sorpresa, actualització de Whatsapp a les noves pantalles de  l’iPhone. La nova versió de l’aplicació no aporta rés més, però ja feia massa temps que ho esperàvem.

2 comentarios

Per fi el Whatsapp actualitzat!!!

Reply

Si Òscar! Ha costat, però ja està adaptada!

Reply

Publica un comentari a l'entrada