Mastodon Facebook podria intergrar-se en la iOS 5.1 | Apple i altres

Facebook podria intergrar-se en la iOS 5.1


Les xarxes socials han anat guanyant terreny en la nostra vida quotidiana en els darrers anys. Facebook, Twitter, Google+ i d’altres s’han convertit en mitjans de comunicació del nostre dia, per a estar en contacte amb la nostra família i amics. I la tendència que hi ha avui dia és la d’integrar-les en els instruments que fem servir a diari, principalment en els nostres telèfons.

Apple va integrar Twitter en la versió 5.0 del seu sistema operatiu, i els rumors que ens arriben ara és que possiblement la versió 5.1 ens porti la integració de Facebook. Segons es pot llegir a Apple Insider, s’han descobert indicatius d’un profunda integració de Facebook en la futura actualització. D’aquesta forma podríem publicar en el nostre compte de la xarxa social des d’aplicacions com Safari o l’àlbum de fotos.

Com podeu veure, bones noticies per a tots aquells que empreu sovint les xarxes socials des dels vostres telèfons. A veure si Apple es decideix a llençar la versió final de la 5.1, que de ben segur anirà carregada de novetats.



Publica un comentari a l'entrada