Mastodon iBooks 2 arriba per a revolucionar l'educació | Apple i altres

iBooks 2 arriba per a revolucionar l'educació


iBooks 2 és una de les novetats que ens ha portat la presentació d’ahir d’Apple. Aquesta nova versió permet la lectura de llibres electrònics que integrin fotografies, vídeos i animacions. Apple està totalment immersa en la seva revolució digital de l’ensenyament, i iBooks n’és un component important.

iBooks millora l’experiència de lectura que fins ara coneixíem. Si posem l’iPad en horitzontal, iBooks ressaltarà els elements multimèdia oferint-nos una navegació molt rica i visual pels continguts. Si redrecem l’iPad els continguts es mostraran de forma més tradicional, centrant-se principalment en el text i alineant els elements multimèdia a la dreta.

Una altra funció que ens porta iBooks 2 és la nova manera per a subratllar un fragment. Senzillament haurem d’arrossegar el dit sobre el text i automàticament quedarà marcat. Afegir notes, realitzar cerques, consultar el significat i desplaçar-nos a un punt concret també s’han millorat de forma substancial. Una altra novetat és la memorització a través de targetes, de continguts que triem.

Com varem poder sentir ahir “No hi ha cap motiu pel que haguem d’assumir que els nens necessiten les mateixes eines que s’empraven al 1950”. Està clar que Apple està totalment involucrada en l’educació, i si alguna cosa hem pogut aprendre en el passat és que quan es centra en algun sector l’aconsegueix capgirar i revolucionar. Així que estiguem molt atents als següent passos en el sector de l’educació. Potser els nostres fills no empraran un mini portàtil a les aules, però molt possiblement si que duran a l’esquema o sota el braç un iPad. Si encara no esteu convençuts us recomano mirar el següent vídeo.





Publica un comentari a l'entrada