Mastodon Les aplicacions d'iOS podrien arribar a l'Apple TV | Apple i altres

Les aplicacions d'iOS podrien arribar a l'Apple TV


Si hi ha una cosa que em tira enrere alhora de comprar-me l’Apple TV, és la no possibilitat d’instal·lar qualsevol aplicació existent per a iOS. Apple ha volgut diferenciar aquest producte de l’ecosistema d’aplicacions disponibles per a la resta de dispositius iOS.

Aquest fet ha portat a la comunitat de desenvolupadors d’iOS a trobar la manera d’executar les aplicacions en l’Apple TV. Sembla ser que Steven Troughton-Smith amb la col·laboració d’altres ha aconseguit reescriure parts del software de l’Apple TV per a que pugui executar certes aplicacions.

El famós blog 9to5mac va publicar fa uns dies un vídeo en el que es pot veure com s’executen algunes aplicacions en un Apple TV. La més interessant, i que trobo a faltar en el dispositiu, és la de poder navegar amb el Safari. Encara no se sap la data exacta del llançament d’aquest hack. Però pel que es pot veure en el vídeo, sembla que la implementació definitiva està molt a prop. De ben segur, que aquest hack farà que miri amb ulls diferents l’Apple TV.



Publica un comentari a l'entrada