Mastodon Pair, l'aplicació per a estar connectat amb la teva parella | Apple i altres

Pair, l'aplicació per a estar connectat amb la teva parella




Els programes de missatgeria instantània ens permeten estalviar alhora d’estar amb contacte amb els nostres coneguts, però de vegades, la quantitat de grups i contactes amb els que parlen, fan difícil portar un control d’una conversa en concret. No serà la primera vegada que algú envia un missatge per whatsapp al grup o la persona incorrecta.

Per a intentar separar tota la missatgeria que enviem, de la comunicació amb la nostra parella, avui us porto l’aplicació Pair, amb la que podrem estar en contacte amb ella, i a més tindrem certa seguretat i privacitat.




Per a registrar-nos a Pair ho farem mitjançant un correu electrònic. Tot seguit ens haurem d’emparellar amb el nostre interlocutor enviant-li una invitació des de la mateixa aplicació. Fet això, accedirem a la pantalla principal de l’aplicació, on tindrem un menú lateral. Podrem configurar la nostra data de naixement, la de la nostra parella i l’aniversari. Una manera fàcil de no oblidar-nos de les dates importants.





A més de la possibilitat de xatejar, per cert, de moment sense confirmació de lectura, podrem enviar fotografies, vídeos i la nostra ubicació. Fins aquí rés que no tinguin altres aplicacions. El que fa especial a Pair és l’opció de dir-li a la nostra parella, amb un sol toc, que ens recordem de ella.  Des de la icona “+” podrem accedir a les funcions especials:

  • Sketch: podrem pintar amb els dits el que vulguem enviar-li
  • Thinking of you: una manera ràpida de dir-li que nos ens oblidem de ella. Opció Cursi
  • Thumbkiss: una mica més cursi encara. Al posar el dit a la pantalla apareixerà en el telèfon de la nostra parella una empremta, que al tocar-la farà que vibri el telèfon
  • Livesketch: la funció d’sketch però en temps real. Permetrà fer dibuixos entre els dos




Fins aquí rés molt novedós i a més una pèl cursi. La funció que realment trobo interessant és la possibilitat de tenir llistes de tasques pendents. Al afegir una tasca la nostra parella rebrà una notificació per conèixer que hi ha quelcom pendent. Qui ho faci abans només ha de posar un check per a que l’altre ho sàpiga. Això ho farem a través de la opció Shared Task que hi ha en el menú lateral.

Podrem personalitzar el nostre perfil amb una fotografia i afegir més dades de contacte. A més, l’aplicació permet protegir la nostra intimitat amb una contrasenya, que al activar-la, se’ns sol·licitarà sempre que vulguem accedir a l’aplicació.

Si us ha convençut i la voleu provar, la podeu descarregar gratuïtament a través del següent enllaç: Pair.


2 comentarios

Pastel a la vista. Innecessari.

Reply

Ets molt crític. Té coses cursis, cert, però la gestió de tasques i recordatoris està ben trobat!

Reply

Publica un comentari a l'entrada