Mastodon Seguiment de la Keynote de l'iPhone 5 | Apple i altres

Seguiment de la Keynote de l'iPhone 5




Ha arribat el dia. Avui finalment, a les 19:00h hora espanyola, es celebrarà la Keynote on, si rés no falla, es presentarà el nou iPhone 5. Serà la primera presentació d’un iPhone sense Steve Jobs. Si bé és cert que l’iPhone 4S el va presentar Tim Cook, Steve Jobs encara estava viu i de ben segur que va supervisar fins al darrer detall. Aquest podríem dir que serà el primer mòbil d’Apple sense Steve. Això vol dir que s’hi juguen molt, han de donar un cop a la taula i demostrar que hi ha vida després d’Steve, que Apple segueix viva i que continuarà sense el seu fundador. Tampoc cal oblidar que la competència, principalment Samsung, està apostant fort amb la sèrie Galaxy, i que actualment tenen dos telèfon, el SIII i el Note II, que són francament uns rivals molt durs a superar.

Apple ha de tornar a sorprendre, s’ha de tornar a reinventar, o com a mínim ha de fer un salt prou important per a que segueixi sent la referència. Han passat 5 anys des del primer iPhone, i tot i que a la competència els hi va costar, finalment han arribat a un nivell molt similar a l’iPhone, i en algunes coses l’han superat. És cert que cap sistema operatiu per a mòbils és tant amigable, senzill i fiable, però Android està aconseguint un bon software que per a molts és més que suficient per al seu ús diari.

En poc més de 8 hores sortirem de dubtes. Esperem una Keynote entretinguda, on segur que no faltarà la presentació d’una novetat hardware i/o software del nou iPhone 5 que segur que farà a més d’un hagi de mirar com fer-ho per a comprar-lo el proper 5 d’octubre.

Si voleu seguir la presentació en directe ho podeu fer en els següents enllaços:



Publica un comentari a l'entrada