Mastodon Instagram reverteix les seves Condiciones de Servei degut a les queixes | Apple i altres

Instagram reverteix les seves Condiciones de Servei degut a les queixes




Bones noticies! La pressió que varem fer tots al conèixer les intencions de Instagram ha tingut el seu fruit. Una política enfocada a rendibilitzar les fotografies publicades en les seves pàgines que no ha agradat a ningú.

Tant és així que poc després de conèixer-se la noticia i esclatar les crítiques,  el seu cofundador es va veure obligat a publicar un aclariment que no va servir de gaire. Tot això ha portat a l’anunci per part d’Instagram, que continuarà emprant la mateixa política implementada a l’octubre de 2010 fins que tingui idees més sòlides i pugui demanar opinió als usuaris mentre expliquen la manera en que portaran el negoci de la publicitat.




En l’article publicat al seu blog, es torna a reiterà que l’empresa no tenia intenció de vendre les fotografies dels usuaris, que només ells són els propietaris de les fotografies.

Si encara no has cancel·lat el teu compte d’Instagram, pots estar tranquil. De moment les coses segueixen igual. Això sí, caldrà seguir atents al que pugui succeir més endavant!

Publica un comentari a l'entrada