Mastodon La beta 5 de iOS 6.1 ens porta novetats | Apple i altres

La beta 5 de iOS 6.1 ens porta novetats




La matinada de dissabte a diumenge, apurant al màxim (la beta 4 caducava aquest dilluns), Apple va alliberar la beta 5 de l’iOS 6.1. Tot i que aquesta nova versió no aportarà moltes novetats al sistema operatiu per a dispositius mòbils d’Apple, la beta 5 ens porta sorpreses.

Per a començar s’ha descobert que  tot i ser una beta i només estar disponible des del web de desenvolupadors d’iOS, aquesta versió es pot instal·lar sense cap problema. No requereix de la identificació necessària, i a tots els efectes es pot considerar com una versió GM és a dir, definitiva sempre i quan no aparegui un error greu.

Altres novetats que s’han descobert en aquesta beta, és la referència a un producte nou, que utilitzi iOS (iPad, iPhone o iPod Touch), amb una capacitat de 128GB. Tot i que encara no se sap quin producte serà, les apostes indiquen l’iPad  com a guanyador. Bones noticies per a tots aquells que requeriu de més espai en l’iPad, és molt possible que la propera versió incorpori un model amb 128GB de capacitat. El que no em vull imaginar és el preu que tindrà, i menys, la versió amb 3G/4G. També queda per veure, si la versió de 16GB desapareixerà front de les noves capacitats.




Les novetats que portarà la versió 6.1 són les següents:
  • Millores en la integració de Mapes, i en les cerques de l’aplicació.
  • Possibilitat de comprar entrades de cinema a través de Siri (només a EEUU)
  • Nova pantalla de bloqueig
  • Millores en el rendiment de les connexions per WiFi
  • Canvis després de la restauració a través d’iCloud
  • Dades mòbils pels continguts d’iTunes


De moment no se sap quan s’alliberarà per a tothom aquest versió, però no crec que trigui gaire. Segurament la setmana vinent ja estarà disponible.


Publica un comentari a l'entrada