Mastodon Rumors del futur iPhone 5S, iPad i iPad mini | Apple i altres

Rumors del futur iPhone 5S, iPad i iPad mini




Feia temps que no ens posàvem al dia dels rumors més importants que circulen per la xarxa. N’hi ha un que està agafant força darrerament. Es tracta d’un suposat informe de la consultora KGI Securities, que parla d’un futur iPhone 5S que serà presentat cap al Juliol, amb el seu llançament a l’agost. D’altra banda també pronostica el nou iPad de cinquena generació i nou iPad mini cap a mitjans d’Abril.

Els rumors apunten també a algunes de les novetats de hardware que incorporarien aquests nous productes. La més plausible és la incorporació de pantalla retina a l’iPad mini, i segurament un redisseny exterior de l’iPad de cinquena generació seguint l’aspecte de l’iPad mini. Respecte del nou iPhone 5S de moment no se sap que incorporarà a nivell de hardware, tenint en compte que segurament serà un redisseny interior del telèfon. Segurament simplement es millorarà el processador, la càmera, i qui sap si finalment incorpora el xip NFC que s’esperava en la presentació de l’iPhone 5.

Això no són més que rumors, i cal agafar-los amb pinces. Sincerament, crec que l’iPhone 5S es presentarà al setembre i es llançarà cap a l’octubre, mentre que l’iPad i l’iPad mini no ho faran fins més tard, cap al novembre. El que si que està clar és que aquest és un any de posada al dia dels productes d’Apple i difícilment veurem canvis importants. Qui sap, potser la sorpresa que ens amaguen és el comentat “iWatch”.

Publica un comentari a l'entrada