Mastodon És aquest el futur iPhone low cost? | Apple i altres

És aquest el futur iPhone low cost?




Hi ha un producte d’Apple, del qual fa anys que es diu que està a punt de presentar-se. Si bé fins ara no li havien donat cap mena d’importància, ahir es va filtrar una fotografia d’un iPhone amb carcassa de plàstic que fa sospitar que finalment sigui una realitat.

Com es pot veure a la imatge, la carcassa posterior estaria construïda amb un plàstic similar al que es va emprar amb l’iPhone 3G/3GS. La carcassa també segueix les línies de l’iPhone 5, com es pot veure amb el micròfon entre la càmera posterior i el flash. A més, a diferència de l’iPhone 3G/3GS, la carcassa és plana, però amb les cantonades arrodonides.

Un dels punts que em desconcerta són els botons laterals. Els botons de volum es troben a dalt, mentre que el de silenciar es troba a sota. A més, els botons de volum semblen tornar a ser allargats i no arrodonits com passa en els actuals iPhone.

De moment és simplement una filtració i no cal donar-li molta importància. Però la història ens ha ensenyat, que de vegades, aquestes fotografies, es fan realitat. I vosaltres, què creieu?

Publica un comentari a l'entrada