Mastodon La futura iRadio està en plena negociació | Apple i altres

La futura iRadio està en plena negociació




Ahir varem conèixer, a través de la gent de The verge, que Apple es troba a punt de signar un acord amb Universal Music Group, per a oferir el seu servei de iRadio. Un cop aconseguit, el següent a signar podria ser Warner Music. D’aquesta manera, Apple s’asseguraria un acord amb les principals discogràfiques, i d’aquesta manera, poder oferir un servei de ràdio francament interessant. Tot i així, encara queda un acord més, que seria and Sony Music Entertainment. D’aconseguir-ho en breu, podríem veure la presentació del futur servei a la propera conferència WWDC 2013 del proper juny.

El passat març, The New York Post va dir que un dels punts conflictius en la negociació era el fet que Apple proposava un preu de royalty de la meitat, respecte del que ofereix Pandora, sent 0,06$ per 100 cançons en streaming. Llavors, Apple no es va sortir amb la seva. I pel que sembla, en aquests moments, la seva oferta s’hauria quasi igualat a la del servei Pandora.

El nou sistema de ràdio en streaming d’Apple permetria als usuaris descobrir nova música  i d’aquesta manera generar més ventes en la botiga de música iTunes. Us sembla interessant?

Publica un comentari a l'entrada